Commentaren: 18
 • #18

  Mariëlle (vrijdag, 23 oktober 2020 18:39)

  Hoi Anneke,

  Met veel plezier heb ik het boek gelezen. Erg beeldend geschreven. Knap staaltje werk van jullie. Op naar het volgende kunstwerkje!

 • #17

  Helen Geraerts (vrijdag, 21 februari 2020 18:04)

  Wat een verrassend boek daar zit tempo in. De omgeving is mooi beschreven , herkenbaar het zou ook in Brabant kunnen zijn. De types goed omschreven . Ik ben benieuwd naar het volgende boek . Ik wens jullie zusje veel succes.

 • #16

  Greet Bontrup (dinsdag, 20 augustus 2019 20:44)

  Jullie boek gekocht en meteen uitgelezen�Succes met het volgende boek�

 • #15

  Mandy Rombouts (maandag, 11 maart 2019 14:55)

  Heerlijk boek, lekker makkelijke schrijfstijl. Ik wilde het mee op vakantie nemen, maar was van te voren al even begonnen met lezen. Moest mezelf toen dwingen om het weg te leggen anders had ik het in 1 keer uitgelezen.
  De schrijfsters namen me dus goed mee in hun verhaal!
  Aandachtspuntje; spelfouten

 • #14

  Jacqueline (donderdag, 06 december 2018 17:48)

  In het boek begonnen, en in de ban. ik moest even wennen aan de tijdsgeest, maar ook daar zat ik snel in!! Ook werd soms mijn aandacht afgeleid met nadenken hoe doen jullie dat nu, gezamenlijk schrijven. Maar dat neemt niet weg dat ik uitkijk naar jullie volgende boek. En..... voor jullie verkoop is het niet goed, maar "mijn" boek gaat in mijn kring al goed rond.

 • #13

  Irene (zaterdag, 01 december 2018 19:53)

  Met plezier en vaart heb ik jullie boek gelezen. Het pakt en ik ben benieuwd naar het volgende boek! Het is echt een plattelandsdetective. Ik vroeg mij af of op het platteland oom agent al het onderzoek doet, maar heb zelf bedacht dat dat komt omdat de inspecteur het te druk had

 • #12

  Angelique (zondag, 23 september 2018 18:46)

  Hoi Anneke,
  Een leuk detective verhaal, wat vlot leest. Grappig dat jullie van alles over Milsbeek schrijven. Krijg zin om een keer in Milsbeek en omgeving te gaan fietsen in de asperge tijd. Ik wens jullie nog veel schrijfplezier samen, denk dat er nog meer diepgang inzit. Mooi eerste boek!!

 • #11

  Myra (donderdag, 06 september 2018 19:11)

  Beste Anneke en Mirjam,
  Ik heb jullie boek met veel plezier gelezen. En het smaakt naar meer.
  De schrijfstijl is heerlijk en ik had ook lange tijd geen idee wie de moord gepleegd had en werd regelmatig op het verkeerde been gezet.
  Ik hoop dat jullie samen nog meer mooie spannende boeken gaan schrijven, en ik kan het ook niet-Limburgse mensen aanraden om het te lezen.

 • #10

  Peterjan (maandag, 03 september 2018 18:26)

  Heerlijk boek!
  Ik heb het in één Adem uitgelezen.
  Kreeg de neiging om in de auto te stappen om Milsbeek te verkennen.
  Dat wordt in ieder geval Mei 2019 asperges bij de Plasmolen....

 • #9

  Jeanne Klerks Vercammen (zaterdag, 01 september 2018 11:07)

  Ik heb heel erg genoten van het boek.
  Echt spannend tot de laatste bladzijde.
  Ik had niet door wie de dader was.
  De stijl lijkt wel wat op de boeken van Baantjer.
  Ook de recepten op het einde waren heel leuk. Ook erg origineer om dit zo te doen.
  Ik wacht met spanning het volgende boek af.
  Bedankt!!

 • #8

  Mariette Ariaans (zondag, 19 augustus 2018 20:28)

  Hallo dames,
  Meteen na de boek presentatie, thuis, aan jullie boek begonnen.
  In een adem uitgelezen.
  Nu, anderhalve maand later, het nog eens gelezen. Ditmaal wist ik natuurlijk hoe het verhaal verloopt. Dat neemt niet weg, dat ik het met veel plezier heb herlezen. Meer tijd en aandacht voor het dorpsgebeuren, de beschrijving van de natuur en levensstijl. Niet te vergeten, de uitdrukkingen en taalgebruik van deze streek.
  Dank, voor de fijne uurtjes.
  Gr. Mariette

 • #7

  Jaap van der Laan (maandag, 06 augustus 2018 19:45)

  iemand heeft me dit boekje gegeven .en omdat ik het helemaal niet erg zou vinden wanneer de schrijsters zouden besluiten hun andere verhalen ook zouden boekstaven ,hoop ik ze daartoe aan te zetten door hier te laten weten met welk pleizier ik hun eerste geesteskind heb gelezen .de dames weten over welke omgeving ze schrijven,dat is duidelijk vanaf de eerste bladzijde.het platteland is niet alleen decor ,het hele boekje ademt de sfeer van het platteland,het woord "knus" kwam even bij me op. het verhaal ontwikkelt zich vlot waarbij ik voortdurend nieuwsgierig bleef naar de afloop .met als gevolg dat het verhaal mij bleef boeien.de held ,nouja ,held? ,de hoofdpersoon is een soort "wijze" bromsnor die weer terug geplaatst is in zijn geboortedorp en daar gekonfronteerd wordt met een moord op een dorpsgenoot .iedereen kent iedereen,maar het is niet allemaal zulke rozengeur en maneschijn als op het eerste gezicht lijkt en dat vrijwel iedereen wil doen geloven .nu zou ik nog de afloop kunnen verklappen ,maar dat laat ik achterwege uiteraard. rest mij te vermelden dat ik paar genoegelijke uurtjes heb beleefd met dit boek ,en dat ik uitkijk naar een volgende pennevrucht van de auteurs,waarvan het verhaal wat mij betreft zich in dezelfde omgeving mag afspelen.

 • #6

  Josje vd Sanden (zaterdag, 14 juli 2018 10:31)

  Ik ben thuis begonnen met lezen en in de auto op weg naar onze vakantiebestemming meteen uitgelezen! Ik vond het een gezellig, makkelijk te lezen boekje, wel werd ik steeds op het verkeerde been gezet voor wat betreft de dader van de moord en zo bleef het spannend tot het slot�. Het blijft voor mij een raadsel hoe je zoiets schrijft met z’n tweeën en het toch tot 1 mooi geheel kunt maken�?! Samenvattend: een creatieve, luchtige streekdetective en ik kijk uit naar jullie nieuwe boek. Groetjes, Josje

 • #5

  Doortje Janssen (maandag, 09 juli 2018 17:45)

  Hé Anneke.
  Gisteren jullie boek gelezen. Mooi geschreven en tot op het laatst onduidelijk wie de dader is. Ook het taal gebruik vond ik mooi, zoals, doodongelukkig, in gods naam, en dan ging het erop, en bruspot, (die hadden wij thuis ook een). Vele uitdrukkingen ,die hier waar ik nu woon onbekend zijn of zelfs niet gezegd kunnen worden(b v in gods naam). En natuurlijk verrassend voor mij, over de gutsen en het houtsnijwerk voor de Diepenkikkers. Past helemaal in een boek dat zich afspeelt "op" de Milsbeek.
  Hoien en groeten. Doortje

 • #4

  Jeroen Bors (donderdag, 05 juli 2018 15:07)

  Spannend geschreven en naast de omschrijving van de streek ook het tijdsbeeld waar het zich afspeelt mooi weergegeven. De dorpelingen uit jullie boek verdienen minimaal een tweede deel.

 • #3

  Hennie Janssen (maandag, 02 juli 2018 13:48)

  Mirjam en Anneke,
  Jullie boek heb ik in één adem uitgelezen.
  De Milsbeekse bodem blijkt uitstekende grond te zijn voor creatieve mensen.
  Van de foto's op de site spat het plezier van jullie samenwerking af.
  En dat is in het boek tastbaar aanwezig, naast dat het een goedgeschreven, amusant boek is, met een mooie sfeer van het karakter van mensen en natuur op het platteland in Milsbeek.
  Jullie boek is een aanwinst! Proficiat voor jullie allebei met het resultaat.

 • #2

  Savanne (zondag, 01 juli 2018 19:45)

  Zonder enige verwachting las ik dit boek op een zonnige dag op het strand. Het boek pakte me meteen en de hele middag heb ik niks anders dan lezen gedaan. Het is leuk om de streek te herkennen en weer even het verleden te duiken. En dit is geen comment van een lieve nicht, maar van een oprecht blije lezer! Ik kijk uit naar jullie volgende boek.

 • #1

  Karin (vrijdag, 29 juni 2018 10:45)

  Hoi Anneke,
  Hoi Anneke, Laat maar meer uit de pennen rollen !. Dit boek - als eerste detective - vind ik op de eerste plaats prettig geschreven omdat omgeving en sferen mooi verwoord en beschreven zijn. Opmerkelijk gaandeweg dacht ik dat hier twee auteurs achter zitten - verschillen in schrijfstijl zijn mij - nog - niet opgemerkt ! Knap werk zussen ! Als detective een aardige en goede start met een verrassende plot. Er is meer uit jullie schrijven te halen ! Succes met meer verdieping in het verhaal.
  GRoet Karin -